Tid, du ikke tænkte over, inden du blev selvstændig

Manglende fritid

Når man starter selvstændig, og virkelig brænder for det man laver, så vil man også opleve, at der er for lidt timer på en dag. For når man laver noget, man godt kan lide, så går tiden også bare hurtigt. Der er altid noget der lige skal ordnes, et møde man skal nå, en samtale man skal vende tilbage til, eller andet, så gør, at man hurtigt mister tidsfornemmelsen. Har man familie og børn, så kan man risikere at høre, at de aldrig ser én mere, og at man bør holde noget mere fri. Dog når man også på et punkt, hvor man også begynder at prioritere sin fritid, og lærer at sætte pris på det.

Brug af penge på revisor

Når man starter selvstændig, så har man ingen ide om, hvor mange penge man bruger på en revisor. Man vidste måske slet ikke, at man havde brug for en revisor til at starte med. Men man opdager hurtigt, hvor værdifuldt det er. Her kan vi anbefale revision fyn hvis man bor nær fyn. Hvad koster en revisor? Bedste revisor i København finder du, hvis du trykker på linket, så kan du også se telefonnummer til firmaet, så du kan ringe og få prisen at vide.

Man bliver en teknisk nørd

Når man starter selvstændig, og arbejder meget med computeren, så begynder man også at lære nogle tekniske ting. Man begynder at forstå nogle ting, som man ellers aldrig ville tro, at man skulle lære. Det er bare nemmere at lære noget, når man også har en interesse for det. Det kan være SEO, marketing, HTML eller andet, som man kan støde ind i, hvis man har en hjemmeside. Så man kan vidst godt, efter noget tid, begynde at kalde sig selv en nørd indenfor området.

Join the Conversation

4 Comments

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *