Indretning af entréen – Altid på prikken

Mangler du opbevaringsplads til jakker i entréen, et sted at hænge hundesnoren eller et kreativt ophæng til en lampe eller plante? Muuto Dots er praktiske og stilrene knager, der kan give et kreativt og legesygt udtryk til din indretning. Anvendelsesmulighederne er uanede med Muuto Dots, der findes i flere forskellige farver og størrelser, så du kan vælge en favorit eller mixe dem, så de passer til din personlige stil.

 

De er lækre, runde, elegante og smarte. Ingen skarpe kanter betyder at dit tøj hænger sikkert på prikken. Desuden kan de placeres hvor og hvordan, du vil. Kun fantasien sætter grænser for indretning med de sjove Muuto Dots.

 

Enkle og elegante detaljer med praktisk anvendelse er en anderledes og sjov måde at skabe interessant indretning – ingen kedelige knagerækker eller grimme bøjler. Når dine Muuto Dots ikke er i brug som knage ser de ikke tomme ud. Derimod giver de et interessant, stilrent look, som passer perfekt ind i den nordiske indretningsstil, der ofte holder sig til de enkle detaljer i stedet for stort og prangende.

 

Når jakker, tasker, hundesnore og cykelhjelme er hængt på knager, er det tid til at gøre noget ved skoene på gulvet. En simpel skoreol kan gøre meget for at organisere fodtøjet i gangen, men skal skoene gemmes helt væk, findes der også masser af skoskabsløsninger i mange forskellige størrelser, så du kan finde en, der passer til dit behov og din personlige stil.

Slut med besvær og tunge løft

Er du webshopejer og er du træt af lagerstyring? Så kan det være en god idé med outsourcing af webshop lager, så et professionelt lagerhotel tager sig af alt det praktiske. Ikke flere bekymringer om varemodtagelse, plukning og pakning af kundernes ordrer, plads på lageret, returvarer osv.

Join the Conversation

4 Comments

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *