Naturlige Yaki tyggeben til hunde – Forkæl din hund med et fedtfattigt og laktosefri tyggeben

Vil du gerne forkæle din hund, og samtidig har omtanke på, hvad din hund spiser, så er et populære Yaki tyggeben lige sagen. Der er en lang række fordele ved Yaki tyggeben, og udover at det aktivere din hund, tilfredsstiller din hunds tygge-behov, så får hunden også proteiner, uden at det feder.

Hvad er Yaki tyggeben?

Hvis du ikke allerede har hørt om Yaki tyggeben, så er det et langtidsholdbart tyggeben, som består af hård ost. Selve osten stammer fra en opskrift fra Himalaya, og der er en lang række gode fordele ved at give sin hund et Yaki tyggeben, Den er lokatosefri og fedtfattig, og så gør den hårde konsistent det, at hunden ikke kan tygge det på kort tid, der er arbejde i det, så den kan holdes aktiveret i lang tid, uanset om det er en hvalp eller en ældre hund. Når tyggebenet bliver for småt, og måske håndterbart for hunden, så kan du lige varme det i mikroovnen, så udvider den sig, og den smager endnu mere lækkert for hunden.

Hvorfor er tyggeben godt for hunde?

Det er en naturlig ting for hunden at tygge i ting. I naturen vil den finde føde eller tygge i grene eller andet ting, for at opfylde dens behov. Den synes, det er sjovt, men samtidig med det, så fjerner det også tandsten og plak fra hinanden tænder. Normalt tager vi ikke hunden til tandlægetjek, for det klarer den helt selv, når den tygge i ting, som er hundens måde at, børste tænder på.

Samtidig er det en leg for hunden, at den spiser noget og får gevinst. Og hvorfor så ikke forkæle sin hund med et tyggeben, som både smager godt, og holder i lang tid, når du køber naturlige Yaki tyggeben til hunde.

Join the Conversation

5 Comments

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *