Labradoodle: Hvad er de helt præcist?

Labradoodles er en blanding af labrador og puddel, som er blevet populær i de senere år. Labradoodles kan komme med forskellige pelsfarver, former, størrelser og personligheder. Labradoodles er blevet avlet til at være allergivenlige, så de taber ikke så meget pels som andre hunde. Labradoodles har brug for minimal pleje, men kan stadig kræve professionel pleje med et par måneders mellemrum, afhængigt af hundens hårlængde. Labradoodles findes i mange forskellige farvekombinationer som f.eks. sort og hvid, brun og hvid, creme og chokolade osv…Labradoodles er en fantastisk familiehund, og Labradoodlehvalpe er den ultimative gave. Labradoodle-forældre laver Labradoodle med pudler for at skabe Labradoodle-designerkrydsninger, når de forsøger at opnå bestemte egenskaber i deres avlsprogrammer.

-Labrador Retriever er udviklet fra den nordamerikanske race

-Puddel stammer fra Tyskland

-Kan komme i forskellige pelsfarver, former, størrelser og personligheder

-Hypoallergeniske, så de fælder ikke så meget som andre hunde

-Har brug for minimal pleje, men kan stadig kræve professionel pleje med nogle måneders mellemrum, afhængigt af hårlængden på Labradoodle. Kan også have brug for regelmæssig børstning eller kæmning, hvis det bliver sammenfiltret ofte i løbet af hårfældningssæsoner, som kan være fleregange om året. Labradoodles findes i mange forskellige farvekombinationer

-Labradoodle-forældre avler Labradoodle med pudler for at skabe Labradoodle-designerkrydsninger, når de forsøger at opnå visse egenskaber i deres avlsprogrammer.

-Labradoodle-hvalpe er en fantastisk familiehund og den ultimative gave

Join the Conversation

4 Comments

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *