Gurli Gris: menneske eller gris?

Har du nogensinde siddet og set tegneserien ’Gurli Gris’ sammen med dine børn? Det har du sikkert, hvis du har børn i en vis alder. Det er virkelig blevet et program, der hitter i mange hjem. Det kan være, at du som voksen har en lidt anden tilgang til det, end dine børn har. Hvad er det egentlig, du tænker på, når du sidder og ser det? Det kan være, at du før er kommet til at sidde og fundere over, om Gurli Gris mon er et menneske eller en gris? Det er noget, vi kommer ind på i denne artikel.

Det afhænger af definitioner

Det er klart, at vores vurdering af hvorvidt Gurli Gris er mennesker eller gris, afhænger af, hvad vores definition af henholdsvis ’menneske’ og ’gris’ er. Hvis et menneske er noget, der kan kommunikere i vores sprog, så besidder Gurli Gris jo tydelige menneske evner. Det kan dog ikke gå nogens næse forbi, at hun er tegnet til at ligne en gris. De siger jo også grise-lyde i serien. Det kan være, at det er lidt en blanding?

Talende dyr

Talende dyr har været et populært emne i mange børnefilm. Der er nogle, der siger, at det betyder, vi lægger mere betydning over i dyret, så vi bygger en større empati. Det kan være, at dine børn også elsker dyr? Har du nogensinde tænkt over, om det til dels kan skyldes tegneseriers fremstilling af dem?

Gurli Gris til dine børn

Hvis dine børn også er stor fan af Gurli Gris, så kan det være, at du skal lede efter Gurli Gris legetøj til børn. Dine børn ville elske, hvis de fik Gurli Gris legetøj. Her kan de lave scener fra serien, eller de kan opfinde deres egne. Børn har jo en stor fantasi, så de skal helt sikkert finde en måde at have det sjovt med det på. Det kan være, at der er en fødselsdag lige rundt om hjørnet? Så kan det være, at du skal give en af figurerne fra Gurli Gris?

Det kan blive et samlerobjekt

Det kan endda være, at dine børn bliver så begejstrede, at de får lyst til at samle på de forskellige figurer, der findes fra Gurli Gris, og som man kan få som Gurli Gris legetøj. Det kan være, at en af dine børn har en yndlingskarakter, eller bare mangler en af dem. Det er smart, for så har du også de næste mange fødselsdagsønsker liggende klar. Det kan være, at en af dine børn bare elsker Peppa Pig, så kunne det da være fedt, hvis han eller hun kunne få dette i en gave. Det er med garanti noget, som dine børn kan have det sjovt med. Bamserne er i en passende størrelse, og de er naturligvis lavet, så de kan holde til at blive leget med af børn. Det er vigtigt, at du giver dine børn noget, som kan holde til, at man leger med det. Det kan du få, hvis du vælger at give dem Gurli Gris legetøj.

Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *