En god madkasse kan være altafgørende for dit barn

Det er så vigtigt for børns udvikling og sundhed, at de får en god frokost. Særligt når de er i skole eller institution, hvor barnet både bruger kroppen og hovedet rigtig meget. Børn har brug for en god og nærende madpakke, men hvis madkassen ikke lever op til dette, så kan det altså være rigtig svært at lokke barnet til at spise sin madpakke. Derfor skal du altså vælge en madkasse, der passer rigtig godt til barnets behov, så du er sikker på at madpakken bliver spist.

Du finder et bredt udvalg af madkasser der er rigtig gode til børn, på www.litttlehappy.dk/madkasse. Her kan du finde rigtig mange madkasser, som gør at du kan dele maden op, så madpakken er frisk og lækker hele dagen. Samtidig kan du også finde madkasser med søde figurer på, som gør det lidt sjovere for barnet at spise sin madpakke.

Vælg den rigtige madkasse

Der er mere at tage hensyn til, når du vælger en madkasse, end man lige ved første øjekast går og tror. Først og fremmest skal du sikre dig, at madkassen ikke indeholder nogle former for skadelig kemi, for børn og farlig kemi er sjældent en ret god kombination. Dernæst skal du være sikker på, at madkassen er beregnet til fødevarer, dette kan du se i bunden af madkassen, hvor der gerne skulle være et logo med en gaffel og et glas. Når først disse ting er på plads, så kan du gå i gang med at finde ud af hvilke behov dit barn har til sin madkasse, og dermed vælge en madkasse til dit barn. De mest populære madkasser er:

  • Yumbox – Yumbox er et af de helt store hit, når det kommer til madkasser til børn. Yumbox kommer i flere forskellige varianter og størrelser, så du kan finde en madkasse der passer til dit barn. Yumbox madkasserne har alle det tilfælles, at de er ruminddelt, så maden ikke blandes sammen i løbet af dagen. Samtidig har Yumbox madkassen et låg med silikonefuger, som gør at rummene er tætte og derfor kan du godt give dit barn flydende madvarer med i nogle af rummene.
  • Sistema – Sistema kommer også i mange varianter, og er også alle ruminddelt. Sistema kommer i rigtig mange fine farver, så dit barn let kan vælge sin yndlingsfarve. Det smarte ved Sistema er, at du både finder madkasser, drikkedunke og snack madkasser til dit barn. Samtidig findes der også Sistema madkasser som har et køleelement, så madpakken holdes frisk hele dagen.
  • Madkasser med motiver – Hvis du ikke har behov for en ruminddelt madkasse til dit barn, men blot en madkasse som dit barn synes er sjov og sej at have med, så kan du med fordel vælge en madkasse med motiver. Find en madkasse med dit barns favorit motiv, så er det altså bare lidt sjovere at have madpakke med.

Sund og varieret frokost

Når børn er i gang med at udvikle sig, er det næsten altafgørende at barnet får en sund og varieret frokost. Det kan selvfølgelig godt være svært at lave, når barnet skal have frokosten med i en madkasse. Med Yumbox kan du inddele maden i de små rum, så frokosten hurtigt bliver sund og varieret. Samtidig vil du i bunden af en Yumbox madkasse finde en masse billeder der giver dig inspiration til, hvad du kan komme i de forskellige rum så barnet får en så sund og varieret frokost som overhoved muligt.

Join the Conversation

4 Comments

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *