Når det handler om vores kæledyrs ve og vel, så går de færreste af os på kompromis. Vi vil det bedste for vores pelsede familiemedlemmer, og valget af den rette dyrlæge kræver mange overvejelser. 

En dyrlæge er ikke bare en dyrlæge

Vi har brug for at have blind tillid til vores dyrlæge. Medmindre vi selv har slidt i årevis på landbohøjskolen, så ved dyrlægen bedst – og det skal vi kunne stole på, for vi har ikke andet valg. 

Valg af dyrlæge handler altså ikke kun om CV, praktik og priser, det handler ligeså  meget om, hvorvidt der er en god kemi. Vi vil føle os trygge ved at aflevere vores dyr i dyrlægens varetægt og behandling. Vi vil vide, at vores dyr er i gode hænder. 

Specialister og referencer

En anden ting, der er vigtigt ved valg af dyrlæge, er, at vi har oplevelsen af, at dyrlægen har integritet. Vi vil ikke have en dyrlæge, der “kan alt” – vi vil have en dyrlæge, der kan alt på eget felt, og evner at henvise videre, såfremt der skal en anden specialist til den pågældende diagnosticering og efterfølgende behandling. 

For både praktikken og for dyrets skyld vil det her være nærliggende at vælge en dyrlæge, der har flere ressourcer – et sted, der har almene såvel som medicinsk og kirurgisk behandling på stedet, og som har specialisterne samlet under ét tag. 

Ansvar og integritet

Hos Lindevang Dyreklinik ærer man det ansvar, det er at varetage behandlingen af vores dyr. Dyrlægeklinikken består af et team af yderst kompetente specialister, som alle arbejder med udgangspunkt i et værdisæt om kvalitet, integritet og ansvar. Her er ingen opgave ligegyldig eller mindre vigtig – alle behandles lige og med samme grundighed og omtanke. 

Klik her hvis du vil vide mere om dyrlægerne og klinikkens kompetencer og fagområder. 

Vores dyr er vores familie

Når vi anskaffer os et kæledyr, så anskaffer vi os et nyt familiemedlem. Vi elsker vores firbenede venner, og vi vil give dem det bedste i verden – det er afgørende, at vores dyrlæge har forståelse for dette. 

Lindevang Dyreklinik er dyreklinikken, dit dyr ville vælge. Her er tid til den enkelte patient, og ressourcer til at varetage individuelle behov. 

Alle dyr har krav på den rette behandling, og den rigtige dyrlæge kan og vil styrke dit dyrs trivsel samt forlænge dets levetid. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *