Tag din bedste ven med på tur

Med et godt hundebur sikre du den bedste komfort på bilturen til din firbenede ven. Med et solidt hundebur sikrer du dig en høj sikkerhed for din hund i bilen samtidig med at hunden også har det rigtig godt.  Vi har et stort udvalg af hundebure, som vores kunder anbefaler.

Ligesom for mennesker er hunden også underlagt køreregler. Man skal vide hvad man må på bilturen samt hvad man ikke må. Derudover er der også ting som skal tages hensyn til, når man skal have sin hund med på tur.

I Danmark er det ikke et krav, at hunde og andre kæledyr skal være fastspændte under kørslen. Hunde betragtes som gods, når de er med i bilen. 

Hvad siger loven om hund i bilen?

Her siger reglerne, at ”Personer eller gods må ikke være anbragt på en på sådan måde, så føreren ikke har fuldt udsyn og tilstrækkelig mulighed for at manøvrere køretøjet”.

Det betyder, at du kan få en bøde, hvis du fx kører bil med en hund på skødet, og den forhindrer dig i at køre bilen sikkert.

Online shoppe hundebur og hundetilbehør

Hundebure og hundetilbehør kan du også købe online. Vi har et stort udvalg af hundebure og hundetilbehør til din firbenede ven. Du finder bure til både små og store hunde såvel som hundetilbehør lige fra hundetransportbure til hundetræning tilbehør. Vi har et stort udvalg af gode hundebure til bilen.

Få en hundebur med høj sikkerhed, som er nem at montere, så du nemt kan have din hund med på turen. Vi har både hundebure med høj sikkerhed, som passer til både små og store hunde.

Hundegitter kan også være en mulighed

Er hundebure ikke lige dig, så har vi også et udvalg af hundegitter. Med et hundegitter sikrer du din hunds sikkerhed, men hvis der alligevel skulle ske en ulykke, så giver et gitter dig mulighed for hurtigt at komme ind og hjælpe din hund. Hundegitter kan bruges i haven, på terrassen, i indkørslen, i kælderen, på gårdspladsen eller hvor du nu har lyst. Det kan sagtens være en god ide at kigge nærmere på vores mange forskellige modeller i stærk kvalitet.

Join the Conversation

5 Comments

  1. aperiam omnis exercitationem et impedit quos repellat qui. magni in ut aperiam cupiditate inventore ut et eaque dolor officiis et unde officiis sed. aperiam soluta dolores ducimus velit ut consequatur dolorem unde libero quaerat. velit velit itaque ducimus dicta voluptates dolorum velit nobis totam esse et.

  2. dolor amet rerum minima sint explicabo et optio deleniti suscipit et. explicabo sunt quia inventore est placeat rerum. sed ratione sint repudiandae amet eius harum omnis qui maxime perspiciatis suscipit in sed commodi fugit libero necessitatibus. sed id facere dolores voluptate ea dolore et eligendi et iusto aliquid voluptatum. quia atque culpa esse et pariatur vel.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *