Skal jeres forhold have lidt ny energi ?

Brændende kærlighed kan være svært at holde ved fuld ild. Derfor kan det være nødvendigt at bruge lidt krydderi.

Når det kommer til kærlighed og forhold, så er det ikke altid de bliver ved med at være som de første par måneder. Når hverdagen først rammer romancen, så kan flammerne godt gå hen og blive til gløder. Det er så her i skal gribe ind, inden ilden går helt ud. Et forhold kræver nemlig noget arbejde. Forventer du det kommer af sig selv, så har du tabt på forhånd. I mange forhold ender det med man går hver til sit mere end man er sammen. Han sidder hurtigt mere i garagen og pudser alufælge eller drikker øl, mens hun gemmer sig sofaen for at strikke sokker. I nogle hjem er det nok andre aktiviteter, men pointen er den samme. 

Det kan sagtens reddes, bare man gør noget!

Der kan være mange måder at redde forholdet på. Essensen er dog at man finder ind til det der gjorde man blev forelsket. Det er det man skal finde tilbage til. Det der dengang summede rundt i luften da kærligheden var ny. 

Det kan være du før gik mere i kjoler og frækt lingeri, hvilket han elskede. Eftersom det så nu er sweatpants og sloggi, så er han nok bare ikke så inspireret som før. Omvendt kan det også være hun dengang elskede at se ham i skjorter, frem for de hættetrøjer han nu har på evig og altid. Det gælder om at krydre maden lidt, gør dig selv lækker for din partner. 

Det kan også være noget add-on til sexlivet er måden at gøre det på. Blander man noget sexlegetøj ind i legen, kan det hurtig blive sjovt igen. Det gør at man kommer til at grine sammen. Får en mere intens og fræk leg og alt i alt bare nyder det mere. 

Jo bedre sexlivet virker, jo bedre fungerer forholdet også. Har man først mistet lysten til sine partner i soveværelset, så ser det desværre skidt ud. 

Join the Conversation

293 Comments

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *