Vi har alle prøvet at mærke det, og vi er alle sammen enige. Lammeskind er ufatteligt dejligt blødt og rart at røre ved. Det føles blødt og varmt for huden, og man har både lyst til at lægge det over sig og at lægge sig på det. Så hvorfor ikke forkæle dig selv, og din hest med en Christ Lammeskindssadel. En lammeskindssadel har nemlig rigtigt mange fordele for både dig og din hest. Her er fire gode grunde hvorfor lammeskind er godt for din hest.

1.Komfort. Lammeskindets superbløde og smidige natur gør den yderst behagelig.  Det hjælper med at styrer rytternes vægtfordeling og det er godt for hesten.

2.Beskyttelse: Lammeskind fungerer som et tykkere lag af beskyttelse og det har også antibakterielle egenskaber, så det er godt til heste med følsomt skind. Uldfibre består nemlig af enzymer, der beskytter din hests hud mod bakterier.

3.Mobilesering af fugt. Lammekindet hjælper naturligt med at fordele og fjerne fugt, hvilket hjælper med at forhindre ophobning af sved og en eventuel udvikling af svamp under sadlen.

4.Luftcirkulation i uldet. Det tillader også luftcirkulation mellem hestens hår og læderet på fåreskindet. Det hjælper med at balancere temperaturen for at holde din hest køligere om sommeren og varmere om vinteren.

 

Christ Lammeskindssadel er ikke bare lækkert for hesten, men også for dig. Med en uldmængde på cirka 30 mm på sædet og lammeskindspuder til knæene, så giver det en fantastisk ride stilling og støtte, som bare er virkelig god komfort, samtidigt med at du er i god nærkontakt med hesten. Stigbøjlefæstet er fastgjort til kernen, og derfor er det nemt at stige op og ned fra hesten hver eneste gang. Din ryg bliver også skånet med denne lammeskindsadel, da der er indlagt polstringspuder, som er udtagelige, og optimere siddekomforten. En ting man skal huske er, at det er vigtigt kun at bruge et specielt rengøringsmiddel, som er beregnet til lammeskind og kun bruge koldt vand, hvis sadlen skal vaskes, og så er det vigtigt at sadlen kun lufttørre. Nu er du klar til at forkæle dig selv, og din hest. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *