Det kan være svært at finde den helt perfekte gave til særlige lejligheder. Men en ting der er sikkert er, at smykker sjældent er et dårligt valg! Smykker er ofte en meget tidsløs gave, som kan holde i rigtig mange år, hvis ikke evigt. 

Smykker er gode til at fortælle en historie, og ofte kan man nemt finde symbolik i et smykke. 

Der er mange forskellige muligheder for at vælge smykker som gaver, og i mange forskellige prisklasser. I øjeblikket findes der mange forskellige smykke brands, som laver smykker som passer ind i tidens mode. Herunder blandt andet smykker fra Pernille Corydon, Maanesten og Stine A. Alle tre er danske brands og har et bredt udvalg af smykker i overkommelige prisklasser. De laver primært smykker i sølv og forgyldt sølv. Disse smykker er super populære, og mange af dem er i prisklasse inden for et klassisk gavebudget, og bruges særligt til fødselsdage eller julegaver. Hvis du er på udkig efter en gave i en lidt højere prisklasse, findes der en masse andre brands også, men også et stort udvalg af klassisk guldvarer med og uden diamanter. 

Fordelen ved at vælge et guldsmykke fremfor et forgyldt sølv smykke er, at holdbarheden er længere, da guldsmykker er lavet af massivt guld, hvor forgyldte sølv smykker blot er belagt med guld. Denne overfladebehandling med guld ved med tiden slides af, og derefter vil sølv farven på smykket komme frem igen. Det er derfor vigtigt at tænke over, hvilken holdbarhed man forventer af smykket. Derudover er der også mange ure, som kan være gode som mindeværdige gaver. Ligesom med smykker kommer ure også i mange forskellige prisklasser og kvaliteter. Der findes de såkaldte modeure, som ofte er lidt billigere og derfor ofte også ringere kvalitet men stadig gode ure, og typisk er disse lavet ud fra tidens trends og moden nu og her. Ved ure i højere kvalitet er det ofte kælet mere for selve urværket og de materialer der er brugt.

Både på ure og smykker er det oftest muligt at få lavet en gravering, for at gøre gaven mere personlig og unik, og måske understrege en særlig begivenheden eller en særlig lejlighed. 

1 thought on “Find den perfekte gave hos Bonells Smykker & Ure

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *