Hvilken printer skal man vælge?

Det kan være en jungle at finde ud af, hvilken printer man skal købe, hvis du er kommet på printer-jagt. Men dertil kan du godt gøre dig nogle tanker forinden, så du nemmere kan finde lige nøjagtig den rette printer, som dækker netop dine behov. Det, du bør tænke på, når du vælger printer er:

Til privat eller erhvervs brug?

Hvis du har et firma, og derfor har brug for en printer, så er det jo til erhvervs brug. Her skal du være opmærksom på, at du kan trække momsen fra i regnskabet, uanset hvilken printer du køber. Det samme gælder med andre kontorartikler, som du skal bruge. Såsom blæk og toner, som du kan købe på tonerland.dk. Hvis det er til privat brug, så kan du ikke trække den fra, men til gengæld, kan du også købe den billigere nogle steder.

Hvor meget printer jeg om ugen?

Denne konklusion, er et godt udgangspunkt, i forhold til, hvilken printertype man skal gå efter. Hvis du printer rigtig meget, skal du finde en printer, som er egnet til at printe meget. Det kan også være, at du har preferencer i forhold til, hvilken type priser det skal være, såsom om det skal være en laser printer, eller eller blækprinter.

En laserprinter, er ideel, hvis du printer meget og ofte, hvilket også er god til arbejdspladsen, dog er prisen også en i højere ende, men til gengæld, kan du gøre dig brug af den så ofte, du vil.

Til privat brug, bør du nok kigge efter en blækprinter. Den er oftest billigere, end en laserprinter, og så skal der indsættes nyt blæk ofte.

Andre behov?

Det kan også være nogle mere specifikke behov, du har brug for. Skal den være trådløs, som du bliver fri for ledninger, og kan printe via telefonen. Det kan også være, at du gerne vil have en printer, som bare kan det hele. Sådan én hedder all-in-one-printer, som kan være ideel for dig, hvis du ikke ved helt nøjagtig, hvad du leder efter.

Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *