Forkæl din bedste ven med en PeddyBox abonnement

Når vi har et kæledyr, så bruger vi al vores fokus på det i starten, men som dagene går, så glemmer vi at aktivere, og vi glemmer at forkæle. Men ligesom vi ofte forkæler os selv, så kan vi også forkæle vores kæledyr med en goodiebox. Her modtager du en boks til dit kæledyr, som indeholder små overraskelser, i form af legetøj, godbidder, eller en kombi af begge.

Det smarte ved det hele er, at du tilmeldes et abonnement, som betyder, at du kan modtage en boks hver måned, efter eget valg. Du kan vælge hver måned, hver anden måned eller måske hver 7. måned, alt efter hvad der passer ind i din økonomi. Man skal også tænke over, hvor ofte hunden har brug for nyt legetøj, og hvor mange godbidder den kan tåle, da den nødig skal blive overvægtig.

Spar tid på abonnementløsningen

Når du vælger at modtage en PeddyBox til dit kæledyr, så er du selv fri for at skulle sætte dig ind i hvilket legetøj og godbidder, der er bedst, og hvordan kvaliteten er. Det sørger producenten for. Din pakke til dit kæledyr, bliver nøje udvalgt, så du kan aktivere og forkæle dit kæledyr, og ofte med noget legetøj og godbidder, som du normalt ikke ser i din lokale dyreforretning.

Disse kæledyr, kan du finde overraskelsesbokse til:

 • Gnaver
 • Hamster
 • Marsvin
 • Kanin
 • Hund
 • Kat

Udvælg nøje din box

Du kan vælge mellem en legetøjsbox, godbidsbox og en kombibox, som er en kombination af godbidder og legetøj. Dertil skal du vælge den box, som passer efter dit kæledyrs vægt, hvilket især gælder ved hunde, da både godbidder-mængden, og legetøjets størrelse, skal tilpasses efter hundens størrelse. Du kan sågar vælge en kornfri PeddyBox, hvis du foretrækker, at din kæledyr er fri for korn, eller hvis de ikke kan tåle det. Forkæl din bedste ven med en PeddyBox abonnement allerede i dag, og få tilsendt nye overraskelser hver måned. 

Join the Conversation

4 Comments

 1. I see You’re in point of fact a excellent webmaster.
  The site loading velocity is amazing. It seems that you’re doing any distinctive trick.

  In addition, the contents are masterwork. you’ve performed a excellent process in this topic!
  Similar here: sklep online and also here:
  Sklep online

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *