Find det bedste kattefoder til din kat

Din kat fortjener kun det bedste, men når du skal anskaffe foder til din kat, finder du hurtigt ud af, at der er mange valgmuligheder – og sikkert også alt for mange til er overskue, hvad det lige er, du skal købe. Herunder får du nogle gode tips til, hvad du bør gå efter, når du skal finde det rette foder til din kat. Det gør opgaven noget lettere og mere overskuelig, og heldigvis har du din kat at gå ud fra – og den er i sig selv en stor hjælp.

Køb foder efter racen på din kat

Der findes mindst lige så mange forskellige racer af katte, som der findes kattefoder. Og her er det vigtigt, at du går ud fra racen på din kat. Du kan få hårløse katte, men du kan også få racekatte med store og tykke pelse. Disse kræver pleje – både af katten selv, men også via vigtige vitaminer i foderet. Derfor findes der foder, der er specielt velegnet til katte, der har en krævende pels. Dette foder kan indeholder ekstra mange vitaminer, mineraler, olier og andet godt, der vil gøre godt for kattens pels.

Køb foder efter alderen på din kat

Du bør også gå ud fra alderen på din kat. Her kan du få foder til killinger, som indeholder ekstra ting, der er vigtige, når katten skal vokse op til en ung kat og senere en voksen kat. Derfor er det vigtigt, at du ikke køber voksen kattefoder til en killing – og omvendt. For en voksen kat skal ikke have foder til killinger. Oftest vil der på poserne være angivet, hvilken aldersgruppe kattefoderet passer til, og det er altså ret let at gå ud fra. Køb dit kattefoder hos DyrenesNetsalg.

Der findes forskellige typer af foder til din kræsne kat

Ja, og så er det jo en prøvelse i sig selv, at finde frem til det rette foder. Det findes i mange varianter og baseret på meget forskelligt. Og her kan det altså sagtens vise sig, at din kat er utroligt kræsen. Det kan være, at den kun vil foder indeholdende kylling, og så er det den vej, du må gå. Det kan også være, at du ender med at skulle afprøve flere forskellige typer af foder, før din kat vælger den helt rette, som den kan lide. Så det kan være en tidskrævende proces med omkostninger.

Køb også godbidder som små snacks i løbet af dagen

Det er også vigtigt at have godbidder i skuffen, så din kat kan belønnes, når den gør noget godt. Godbidder er mindre stykker, der ikke fylder for meget, så din kat ikke tager på, og så den fortsat er naturligt sulten i løbet af dagen. Husk, at du ikke må give din kat for mange godbidder, da den derved netop risikerer at blive for stor og tyk meget hurtigt. Godbidder er nemlig lækre snacks, der oftest indeholder mængdemæssigt meget pr. styk modsat selve foderet. Så det er små mængder, for ellers risikerer du også, at din kat blive mere vild med godbidder end sit foder.

Join the Conversation

3 Comments

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *